LMC Caravans

LMC Caravans is een Duitse fabrikant van caravans. De geschiedenis van het bedrijf voert terug tot de jaren 1950. In 2020 vierde het bedrijf haar 65-jarige bestaan. Ter ere daarvan werden twee jubilieummodellen geïntroduceerd, waaronder de Style 493 K.

Wat voor soorten caravans biedt LMC?

LMC biedt caravans in elke prijsklasse. De caravans zijn geschikt voor beginners, koppels en gezinnen. Alle caravans worden ontworpen met het oog op duurzaamheid, een lange levensduur en waardebehoud.

Om de caravan helemaal naar wens te maken, zijn er allerlei slimme oplossingen en technische opties mogelijk bij een caravan van LMC. Een greep uit het aanbod: 

  • de LMConnect-App, om van de caravan een smart home te maken via Bluetooth of Cloud;
  • variabele slaapplaatsen, om te kunnen kiezen voor aparte bedden of juist samen slapen;
  • verplaatsbare USB-aansluitingen, om overal gemakkelijk te kunnen opladen;
  • een opklapbaar tafelblad in de woonruimte voor extra bewegingsruimte.

Hoe ziet het interieur van een caravan van LMC eruit?

Ieder interieur is natuurlijk een kwestie van smaak. Daarnaast is het handig als de caravan zo efficiënt mogelijk omgaat met de ruimte die er is. Een LMC kan dan ook helemaal aangepast worden naar uw smaak.

Dat betekent dat stoffen en materialen worden gebruikt die zowel mooi als praktisch zijn. En dat er veel opbergruimte in de caravan aanwezig is. Zo zorgen we er samen voor dat de caravan echt uw mobiele thuis is. 

De ervaring van Caravancentrum van Voorthuizen met LMC Caravans

Caravancentrum van Voorthuizen is sinds modeljaar 2014 dealer en importeur van LMC Caravans. Bovendien bouwde LMC vanaf 1993 ook de caravans van het bedrijf T.E.C. Caravancentrum van Voorthuizen is bijna 20 jaar dealer en importeur geweest van dit zustermerk van LMC.

De kwaliteit en bouwwijze van LMC en T.E.C. zijn al die jaren identiek geweest. Daardoor hebben wij een grote ervaring met zowel LMC als T.E.C. Caravans.

Welke modellen van LMC Caravans vindt u bij Caravancentrum van Voorthuizen?

U bent van harte welkom om onze grote keuze aan nieuwe LMC Caravans in onze showroom te bezichtigen. Daar vindt u onder andere de volgende modellen van LMC Caravans:
LMC Sassino

LMC Style

LMC Style Lift

LMC Tandero

LMC Vivo

Dit zeggen onze klanten over ons

"   Naast de aanschaf van enkele nieuwe caravans bij jullie, zijn we ook altijd erg goed en prettig geholpen voor wat betreft onderhoud en waar nodig soms reparatie. Maar bovenal hebben we ervaren dat service bij jullie heel hoog in het vaandel staat en dat gepaard aan goed vakmanschap. "

Nel Ykema en Joop Velders.