LMC Style

Caravan Style van LMC Caravans is uitermate geschikt voor een droomvakantie met uw familie. Deze caravan heeft een tijdloos design en is goed aan te passen aan al uw specifieke wensen.

Caravancentrum van Voorthuizen laat de LMC Style graag aan u zien in de showroom!

Voor wie is de LMC Style geschikt?

De LMC Style kent zes indelingen en biedt ruimte aan maximaal zes slaapplaatsen. Zo is dit type caravan een flexibele allrounder voor grote en kleine vakantiegangers. De caravan is daarom in het bijzonder geschikt voor jonge gezinnen.

Wat zit er in de standaarduitrusting van de LMC Style?

De standaarduitrusting van de LMC Style bevat onder andere feel-good temperature. Dat houdt in dat tijdens alle weersomstandigheden een aangename temperatuur in de caravan heerst. Dat komt door de rug-ventilatie achter de meubels. Genieten!

In de standaarduitrusting van de LMC Style vindt u bovendien allerlei handige open compartimenten onder de bovenkasten. Zo kunt u altijd en overal gemakkelijk bij.

Zie de website van LMC Caravan voor een complete lijst van de standaarduitrusting van de LMC Style.

Wat zijn de technische gegevens van alle modellen van de LMC Style?

De LMC Style komt in zes verschillende modellen. De technische gegevens van ieder model vindt u hieronder, of, per model:

Kom nu de LMC Style bekijken bij Caravancentrum van Voorthuizen!
LMC Style 400F

LMC Style 440D

LMC Style 450D

LMC Style 460E

LMC Style 490K

LMC Style 530E

LMC Style 582K

Modellen 2023

Modellen 2022

Dit zeggen onze klanten over ons

" "Mijn vrouw en ik kamperen al 45 jaar, waarvan 43 jaar met caravans en 2 jaar met een camper.  Onze laatste caravan (TEC) kochten wij bij de fa. Van Voorthuizen. Wij kregen een goede prijs voor onze caravan en de service was prima. Verleden jaar besloten we, gezien onze leeftijd, over te gaan op een camper. Bij Van Voorthuizen stond een TEC-camper uit 2004. De proefrit verliep gunstig en we rijden er al 2 jaar, als tweede eigenaar, zonder mankementen mee rond. De keren dat er kleine problemen waren, werden die tot onze volle tevredenheid opgelost. We hebben langzamerhand ervaring opgedaan met verschillende caravandealers. Hoewel we bij de meeste voorgaande dealers doorgaans  niet te klagen hadden, zijn we over deze dealer zeer tevreden! Kortom, wij kunnen deze firma van harte aanbevelen wegens: 1.de vakkennis 2. de correcte behandeling en vriendelijkheid 3.de prijs/kwaliteit-verhouding.  "

Drs. J. Schipper