LMC Style 493 K (Jubileummodel 2021)

In 2020 vierde LMC Caravans het 65-jarige jubileum. Ter ere daarvan werd een gloednieuwe caravan geïntroduceerd: de Style 493 K, ook wel de "65 years edition" genoemd. Dit type wordt onder andere gekenmerkt door een bijzondere en uitgebreide standaarduitrusting.

Caravancentrum van Voorthuizen laat dit nieuwe model graag aan u zien in de showroom!

Voor wie is de LMC Style 493 K geschikt?

De LMC Style 493 K is een echte familiecaravan. Met maximaal zes bedden biedt de caravan voldoende ruimte voor alle vakantieliefhebbers: van groot tot klein. Echt een caravan om met het hele gezin een droomvakantie te beleven!

Wat zit er in de standaarduitrusting van de LMC Style 493 K?

De standaarduitrusting van de LMC Style 493 K is zeer uitgebreid. Zo krijgt u bij dit type speciale aluminium velgen, een bijzondere jubileumbekleding, een compressorkoelkast van maar liefst 141 liter, duurzame led-verlichting alom en natuurlijk LLT, oftewel: Long Life Technologie.

Zie de website van LMC Caravan voor een complete lijst van de standaarduitrusting.

Wat zijn de technische gegevens van de LMC Style 493 K?

De LMC Style 493 heeft 4 tot en met 6 slaapplaatsen. De afmetingen en gewichten van de jubileumeditie van LMC vindt u hieronder: 

  • Totale lengte: 7.162 mm
  • Totale breedte: 2.326 mm
  • Bodem-, dak- en wanddikte: 40 / 30 / 30 mm
  • Stahoogte binnen: 1.980 mm
  • Totale hoogte: 2.605 mm
  • Leeggewicht: circa 1.178 kg
  • Technisch toelaatbaar totaalgewicht: 1.700 kg
  • Massa in rijklare toestand: 1.214 kg
  • Laadvermogen standaard: 486 kg

Welke optionele pakketten biedt de LMC Style 493 K?

Bij de LMC Style 493 K kunt u onder andere kiezen voor het 'Autarkie Pakket heteluchtverwarming', met onder andere een accu 95 AH AGM, een controlepaneel, een laadapparaat en een spanningsindicator voor accu. 

Ook is het mogelijk om een douchepakket bij te bestellen. Dat komt onder andere met een douchebak met inleg van hout, een douchegordijn op rail en een douchekraan.

Kom nu dit nieuwe model bekijken bij Caravancentrum van Voorthuizen!
LMC Jubileummodel Style 493K

Dit zeggen onze klanten over ons

" Al jaren klant bij van Voorthuizen. Eerst in de Molenstraat  en nu in de Hooge Hoek, Renswoude. Vriendelijk, gastvrije dealer met een goede service. Verschillende caravans gekocht onder het motto: de prijs, daar komen we wel uit! En dat was altijd tot volle tevredenheid. Net fijne interessante, goed verzorgde reis gehad naar LMC/TEC fabriek in Duitsland. We kunnen deze dealer van harte aanbevelen! "

H.Schaap, Bunschoten.