LMC JUBILEUMMODEL 2021 STYLE 493K

HIER START UW DROOMVAKANTEI VOOR DE HELE FAMILIE

De vakantie kan beginnen en met ons nieuwe jubileummodel, de Style 493K, wordt het een droomvakantie voor het hele gezin. Het complete en volledig uitgeruste model is gebruiksvriendelijk en biedt met maximaal zes bedden voldoende ruimte voor alle vakantieliefhebbers, groot en klein.

Met de Style 493K ontdekt u op een ontspannen manier nieuwe vakantiebestemmingen en heeft u de perfecte inrichting voor een verblijft in een huiselijke sfeer met een jong, fris design. Voel je thuis en verheug u op een mooie vakantie met de "65 years edition"van LMC. 
LMC Jubileummodel Style 493K

Dit zeggen onze klanten over ons

" "Mijn vrouw en ik kamperen al 45 jaar, waarvan 43 jaar met caravans en 2 jaar met een camper.  Onze laatste caravan (TEC) kochten wij bij de fa. Van Voorthuizen. Wij kregen een goede prijs voor onze caravan en de service was prima. Verleden jaar besloten we, gezien onze leeftijd, over te gaan op een camper. Bij Van Voorthuizen stond een TEC-camper uit 2004. De proefrit verliep gunstig en we rijden er al 2 jaar, als tweede eigenaar, zonder mankementen mee rond. De keren dat er kleine problemen waren, werden die tot onze volle tevredenheid opgelost. We hebben langzamerhand ervaring opgedaan met verschillende caravandealers. Hoewel we bij de meeste voorgaande dealers doorgaans  niet te klagen hadden, zijn we over deze dealer zeer tevreden! Kortom, wij kunnen deze firma van harte aanbevelen wegens: 1.de vakkennis 2. de correcte behandeling en vriendelijkheid 3.de prijs/kwaliteit-verhouding.  "

Drs. J. Schipper