LMC Sassino

Caravan Sassino van LMC Caravans heeft als ondertitel 'Leven, lachen, vrij zijn'. En dat is niet voor niets. Deze caravan is zeer geschikt om de vrijheid in te ontdekken!

Caravancentrum van Voorthuizen laat dit nieuwe model graag aan u zien in de showroom!

Voor wie is de LMC Sassino geschikt?

De LMC Sassino is zeer geschikt voor instappers. De caravan biedt ruimte aan maximaal 6 slaaplaatsen. Daarbij kunt u kiezen tussen enkele bedden, een tweepersoonsbed en stapelbedden. Daarnaast wordt de caravan gekenmerkt door een compacte en efficiënte indeling. 

Een caravan bij uitstek om met het hele gezin op vakantie te gaan! 

Wat zit er in de standaarduitrusting van de LMC Sassino?

In de standaarduitrusting van de LMC Sassino vindt u onder andere een royale keuken, geïntegreerde USB-aansluitingen, duurzame led-verlichting en stapelbedden met een hoge belastbaarheid van 80 kilo.

Zie de website van LMC Caravan voor een complete lijst van de standaarduitrusting van de LMC Sassino.

Wat zijn de technische gegevens van alle modellen van de LMC Sassino?

De LMC Sassino komt in vijf verschillende modellen. De technische gegevens van ieder model vindt u hieronder, of, per model:

Kom nu de LMC Sassino bekijken bij Caravancentrum van Voorthuizen!
LMC Sassino 390K

LMC Sassino 430D

LMC Sassino 450D

LMC Sassino 460E

LMC Sassino 470K

Modellen 2022

Dit zeggen onze klanten over ons

" Jullie hebben een jong en dynamisch bedrijf. De service is prima, als je een klacht hebt wordt deze snel en naar volle tevredenheid verholpen. Als je een vraag over bijvoorbeeld techniek hebt, wordt alles duidelijk uitgelegd en eventueel hulp aangeboden. Een aktie als een bezoek aan de LMC-fabriek werd door ons zeer gewaardeerd! De showroom is uitgebreid en overzichtelijk. Oftewel, niets dan lof. "

fam Hidding, Renswoude