LMC Sassino

Caravan Sassino van LMC Caravans heeft als ondertitel 'Leven, lachen, vrij zijn'. En dat is niet voor niets. Deze caravan is zeer geschikt om de vrijheid in te ontdekken!

Caravancentrum van Voorthuizen laat dit nieuwe model graag aan u zien in de showroom!

Voor wie is de LMC Sassino geschikt?

De LMC Sassino is zeer geschikt voor instappers. De caravan biedt ruimte aan maximaal 6 slaaplaatsen. Daarbij kunt u kiezen tussen enkele bedden, een tweepersoonsbed en stapelbedden. Daarnaast wordt de caravan gekenmerkt door een compacte en efficiënte indeling. 

Een caravan bij uitstek om met het hele gezin op vakantie te gaan! 

Wat zit er in de standaarduitrusting van de LMC Sassino?

In de standaarduitrusting van de LMC Sassino vindt u onder andere een royale keuken, geïntegreerde USB-aansluitingen, duurzame led-verlichting en stapelbedden met een hoge belastbaarheid van 80 kilo.

Zie de website van LMC Caravan voor een complete lijst van de standaarduitrusting van de LMC Sassino.

Wat zijn de technische gegevens van de modellen van LMC Sassino?

De LMC Sassino komt in twee verschillende types. Zo kunt u de caravan kiezen die het beste bij u past. 

De LMC Sassino 460 E is de goedkoopste optie van de twee. Deze caravan heeft 2 tot 4 slaapplaatsen. De vollledige lijst met technische gegevens van de LMC Sassino 460 E vindt u hieronder en hier.

De LMC Sassino 470 K is de grootste optie van de twee. Deze caravan heeft 4 tot 6 slaapplaatsen. De vollledige lijst met technische gegevens van de LMC Sassino 470 K vindt u hieronder en hier.

Kom nu de LMC Sassino bekijken bij Caravancentrum van Voorthuizen!
LMC Sassino 460E

LMC Sassino 470K

Modellen 2020

Dit zeggen onze klanten over ons

" Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in 2012 hebben we bij Van Voorthuizen een TEC-caravan gekocht. Onze 3e nieuwe TEC-caravan in ruim 20 jaar, maar de 1e bij Van Voorthuizen. Via een zwager hoorde wij goede berichten over dit bedrijf. René en Martine van Voorthuizen hebben met hun medewerkers onze verwachtingen meer dan waargemaakt. De aflevering was prima en dat geldt zeker voor de meer dan perfecte service. Een prima caravanbedrijf. Van harte aanbevolen. "

Helma & René Hilhorst