Thule

Of het nu de spectaculaire natuur ontdekken is of de wereld rondreizen met familie en vrienden, we willen allemaal graag genieten van een actief leven. 

Bij Thule delen we uw wens om vaker te genieten van onze passies. En dat betekent ook minder zorgen hebben over hoe we al het nodige kunnen mennemen. Al meer dan 75 jaar creëert Thule oplossingen om de avonturen in het leven te vereenvoudigen. Onze aandacht is volledig gericht op het ontwikkelen van slimme, stijlvolle prodcten die milieuvriendelijk zijn, van hoge kwaliteit, en veilig en gemakkelijk in gebuirk. En dat allemaal zodat u de spullen mee kunt nemen die u het dierbaarst zijn. 

Wat uw passie ook is, wat u ook najaagt. Waar u ook heen gaat, wat u ook meeneemt. 

Met Thule kunt u volop genieten van uw actieve leven. 

 

Een greep uit de collectie van Thule:
Thule Omnistor 1200

Thule Omnistor 8000

Thule Omnistor 5200

Thule Omnistor 9200 Manual

Thule Omnistor 6300

Dit zeggen onze klanten over ons

" Jullie hebben een jong en dynamisch bedrijf. De service is prima, als je een klacht hebt wordt deze snel en naar volle tevredenheid verholpen. Als je een vraag over bijvoorbeeld techniek hebt, wordt alles duidelijk uitgelegd en eventueel hulp aangeboden. Een aktie als een bezoek aan de LMC-fabriek werd door ons zeer gewaardeerd! De showroom is uitgebreid en overzichtelijk. Oftewel, niets dan lof. "

fam Hidding, Renswoude