LMC Vivo

Met caravan Vivo heeft LMC Caravans een caravan gemaakt voor de reiziger die van extra comfort houdt. U kunt bij de LMC Vivo onder andere kiezen uit vijf verschillende indelingen en modellen.

Caravancentrum van Voorthuizen laat de LMC Vivo graag aan u zien in de showroom!

Voor wie is de LMC Vivo geschikt?

De LMC Vivo is vooral geschikt voor vakantiegangers die graag in comfort willen reizen. Dat comfort is onder andere gecreëerd door het bijzonder ruimtelijke gevoel in de caravan, de ruime keuze aan indelingen en de mogelijkheid voor een extra grote belading.

Wat zit er in de standaarduitrusting van de LMC Vivo?

De LMC Vivo is een echte allrounder. Deze caravan is standaard extra breed uitgevoerd: de totale breedte is 2.30 meter tot 2.50 meter. Dat geeft dat extra ruimtelijke gevoel. Bovendien kan de zitgroep eenvoudig verbreed worden.

Daarnaast is het gewicht van de LMC Vivo extra laag. Dat maakt het mogelijk om deze caravan extra te beladen. Zo kunt u al uw comfort van thuis eenvoudig meenemen op reis!

Voor een complete lijst van de standaarduitrusting van de LMC Vivo, zie de website van LMC Caravan.

Wat zijn de technische gegevens van alle modellen van de LMC Vivo?

De LMC Vivo heeft maar liefst vijf indelingen en modellen om uit te kiezen. Daarmee kunt u de caravan kiezen die u op vakantie het meeste comfort kan bieden!

De technische gegevens van ieder model vindt u hieronder, of, per model:

Kom nu de verschillende modellen, indelingen en opties van de LMC Vivo bekijken bij Caravancentrum van Voorthuizen!
LMC Vivo 522K

LMC Vivo 532K

Modellen 2023

Modellen 2022

Dit zeggen onze klanten over ons

" Al jaren klant bij van Voorthuizen. Eerst in de Molenstraat  en nu in de Hooge Hoek, Renswoude. Vriendelijk, gastvrije dealer met een goede service. Verschillende caravans gekocht onder het motto: de prijs, daar komen we wel uit! En dat was altijd tot volle tevredenheid. Net fijne interessante, goed verzorgde reis gehad naar LMC/TEC fabriek in Duitsland. We kunnen deze dealer van harte aanbevelen! "

H.Schaap, Bunschoten.