LMC Vivo

Met caravan Vivo heeft LMC Caravans een caravan gemaakt voor de reiziger die van extra comfort houdt. U kunt bij de LMC Vivo onder andere kiezen uit zeven verschillende indelingen en modellen.

Caravancentrum van Voorthuizen laat de LMC Vivo graag aan u zien in de showroom!

Voor wie is de LMC Vivo geschikt?

De LMC Vivo is vooral geschikt voor vakantiegangers die graag in comfort willen reizen. Dat comfort is onder andere gecreëerd door het bijzonder ruimtelijke gevoel in de caravan, de ruime keuze aan indelingen en de mogelijkheid voor een extra grote belading.

Wat zit er in de standaarduitrusting van de LMC Vivo?

De LMC Vivo is een echte allrounder. Deze caravan is standaard extra breed uitgevoerd: de totale breedte is 2.30 meter tot 2.50 meter. Dat geeft dat extra ruimtelijke gevoel. Bovendien kan de zitgroep eenvoudig verbreed worden.

Daarnaast is het gewicht van de LMC Vivo extra laag. Dat maakt het mogelijk om deze caravan extra te beladen. Zo kunt u al uw comfort van thuis eenvoudig meenemen op reis!

Voor een complete lijst van de standaarduitrusting van de LMC Vivo, zie de website van LMC Caravan.

Wat zijn de technische gegevens van alle modellen van de LMC Vivo?

De LMC Vivo heeft maar liefst zeven indelingen en modellen om uit te kiezen. Daarmee kunt u de caravan kiezen die u op vakantie het meeste comfort kan bieden!

De technische gegevens van ieder model vindt u hieronder, of, per model:

Kom nu de verschillende modellen, indelingen en opties van de LMC Vivo bekijken bij Caravancentrum van Voorthuizen!
LMC Vivo 470D

LMC Vivo 520E

LMC Vivo 520K

LMC Vivo 522K

LMC Vivo 530K

LMC Vivo 532K

LMC Vivo 580D

Modellen 2020

Modellen 2019

Modellen 2018

Modellen 2017

Dit zeggen onze klanten over ons

" In de afgelopen tien jaar hebben wij tweemaal een nieuwe caravan gekocht bij van Voorthuizen. Zowel de verkoop als het onderhoud voldoet geheel aan onze verwachtingen. Beide zaken gebeuren met een "no nonsense" mentaliteit en tot onze tevredenheid. "

Herman en Diny van Scherrenburg