LMC Tandero

De Nieuwste in de LMC familie. De LMC Tandero heeft in totaal 5 indelingen. Voor ieder wat wils. Door zijn unieke "Japandi"-design in taupe-decor gaat LMC helemaal mee met de tijd. De speciale sfeer zorgt voor een huiskamer gevoel! 

Caravancentrum van Voorthuizen laat de LMC Tandero graag aan u zien in de showroom!

Voor wie is de LMC Tandero geschikt?

De LMC Tandero kent vijf indelingen en is een allround varavan zodat hij geschikt is voor vele vakantie's! Wilt u met z'n tweetjes op vakantie in een compacte caravan? Kijk dan eens naar de LMC Tandero 430D. Een compacte maar complete caravan. 

Wilt u met z'n tweetjes maar bent u op zoek naar wat meer comfort? Kijk dan eens naar de LMC Tandero 500 E of de LMC Tandero 510 E.

Ook aan de gezinnen is gedacht. Met de LMC Tandero 500 K kan u met tot wel 5 personen in de caravan slapen. 

Wat zit er in de standaarduitrusting van de LMC Tandero?

De standaarduitrusting van de LMC Tandero bevat onder andere feel-good temperature. Dat houdt in dat tijdens alle weersomstandigheden een aangename temperatuur in de caravan heerst. Dat komt door de rug-ventilatie achter de meubels. Genieten!

In de standaarduitrusting van de LMC Tandero vindt u in ieder model goede koudschuimatrassen. Deze zorgen voor een goede nachtrust in uw tweede huis.

Zie de website van LMC Caravan voor een complete lijst van de standaarduitrusting van de LMC Tandero.

Wat zijn de technische gegevens van alle modellen van de LMC Tandero?

De LMC Tandero komt in vijf verschillende modellen. De technische gegevens van ieder model vindt u hieronder, of, per model:

Kom nu de LMC Tandero bekijken bij Caravancentrum van Voorthuizen!
LMC Tandero 430D

LMC Tandero 480D

LMC Tandero 500E

LMC Tandero 500K

LMC Tandero 510E

Dit zeggen onze klanten over ons

" Jullie hebben een jong en dynamisch bedrijf. De service is prima, als je een klacht hebt wordt deze snel en naar volle tevredenheid verholpen. Als je een vraag over bijvoorbeeld techniek hebt, wordt alles duidelijk uitgelegd en eventueel hulp aangeboden. Een aktie als een bezoek aan de LMC-fabriek werd door ons zeer gewaardeerd! De showroom is uitgebreid en overzichtelijk. Oftewel, niets dan lof. "

fam Hidding, Renswoude