LMC Musica

LMC Caravans omschrijft caravan LMC Musica als "de meesterklasse onder onze caravans". De LMC Musica wordt dan ook gekenmerkt door allerlei luxe details. Speciaal voor die actieve reiziger die er ook van houdt om lekker te ontspannen.

Caravancentrum van Voorthuizen laat de modellen van de LMC Musica graag aan u zien in de showroom!

Voor wie is de LMC Musica geschikt?

De LMC Musica is voorzien van allerlei extra luxueuze toepassingen en opties. Deze caravan is daarmee in het bijzonder geschikt voor reizigers met hoge verwachtingen.

Wat zit er in de standaarduitrusting van de LMC Musica?

De LMC Musica is voorzien van allerlei handige en slimme oplossingen, zoals toegankelijke opbergruimtes onder het zitgedeelte in de zitgroep door opklapbare zittingen, spatbescherming in de keuken en een standaard serviceluik, waarmee laden en lossen extra gemakkelijk is.

Zie de website van LMC Caravan voor een complete lijst van de standaarduitrusting van de LMC Musica.

Wat zijn de technische gegevens van de zeven modellen van de LMC Musica?

De LMC Musica komt in zeven verschillende modellen en indelingen. De technische gegevens van ieder model zijn als volgt:

Kom nu de verschillende modellen en mogelijkheden van de LMC Musica bekijken bij Caravancentrum van Voorthuizen!
LMC Musica 470D

LMC Musica 470E

LMC Musica 490E

LMC Musica 520E

LMC Musica 520K

LMC Musica 542E

LMC Musica 560E

Modellen 2020

Modellen 2019

Modellen 2018

Modellen 2017

Dit zeggen onze klanten over ons

" Jullie hebben een jong en dynamisch bedrijf. De service is prima, als je een klacht hebt wordt deze snel en naar volle tevredenheid verholpen. Als je een vraag over bijvoorbeeld techniek hebt, wordt alles duidelijk uitgelegd en eventueel hulp aangeboden. Een aktie als een bezoek aan de LMC-fabriek werd door ons zeer gewaardeerd! De showroom is uitgebreid en overzichtelijk. Oftewel, niets dan lof. "

fam Hidding, Renswoude