LMC Musica

LMC Caravans omschrijft caravan LMC Musica als "de meesterklasse onder onze caravans". De LMC Musica wordt dan ook gekenmerkt door allerlei luxe details. Speciaal voor die actieve reiziger die er ook van houdt om lekker te ontspannen.

Caravancentrum van Voorthuizen laat de modellen van de LMC Musica graag aan u zien in de showroom!

Voor wie is de LMC Musica geschikt?

De LMC Musica is voorzien van allerlei extra luxueuze toepassingen en opties. Deze caravan is daarmee in het bijzonder geschikt voor reizigers met hoge verwachtingen.

Wat zit er in de standaarduitrusting van de LMC Musica?

De LMC Musica is voorzien van allerlei handige en slimme oplossingen, zoals toegankelijke opbergruimtes onder het zitgedeelte in de zitgroep door opklapbare zittingen, spatbescherming in de keuken en een standaard serviceluik, waarmee laden en lossen extra gemakkelijk is.

Zie de website van LMC Caravan voor een complete lijst van de standaarduitrusting van de LMC Musica.

Wat zijn de technische gegevens van de drie modellen van de LMC Musica?

De LMC Musica komt in drie verschillende modellen en indelingen. De technische gegevens van ieder model zijn als volgt:

Kom nu de verschillende modellen en mogelijkheden van de LMC Musica bekijken bij Caravancentrum van Voorthuizen!
LMC Musica 520E

LMC Musica 542E

LMC Musica 560E

Modellen 2022

Dit zeggen onze klanten over ons

" Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in 2012 hebben we bij Van Voorthuizen een TEC-caravan gekocht. Onze 3e nieuwe TEC-caravan in ruim 20 jaar, maar de 1e bij Van Voorthuizen. Via een zwager hoorde wij goede berichten over dit bedrijf. René en Martine van Voorthuizen hebben met hun medewerkers onze verwachtingen meer dan waargemaakt. De aflevering was prima en dat geldt zeker voor de meer dan perfecte service. Een prima caravanbedrijf. Van harte aanbevolen. "

Helma & René Hilhorst