Goldcamp


De Goldcamp collectie

 

De Goldcamp collectie is de meest spraakmakende voortenten collectie. Het merk met de meest innovatieve extra's en de beste prijs/kwaliteit verhouding, kan zonder meer worden gezien als de Topline voortenten collectie.

Deze zeer uitgebreide collectie biedt de consument zekerheid, kwaliteit en comforttegen een faire prijs. Onze dealers-organisatie voldoet aan hoge eisen, want de consument heeft recht op vakkundige begeleiding bij de aankoop van hun vakantiewoning.

 

Een greep uit de Goldcamp collectie:Palermo 240

Zeer voordelige voortent met ongekend veel mogelijkheden

Barbados 240

Zeer voordelige voortent met ongekend veel mogelijkheden. Geschikt voor aerodynamische caravans.

Senator 270

270 cm diepe voortent, geheel afwasbaar, uitstekend te gebruiken als seizoenstent. Ook geschikt voor aerodynamische caravans.


Aruba 300

Riante 300 cm diepe voortent gemaakt van extra zware kwaliteit Ten Cate doek. Binnenzijde dak voorzien van een decoratieve print. Geschikt voor aerodynamische caravans.

Bonaire 350

Extra diepe voortent met voorbouw, voorwand verplaatsbaar. Geschikt voor aerodynamische caravans.

Alicante Alu Quick

Er zijn 2 stormbandclips aangebracht voor bevestiging van de stormbanden en de mogelijkheid tot schroefloze bevestiging. Tevens voorzien van afgedekte ritsen voor bescherming. Past ook aan aerodynamische caravans. Voorzien van SHS-koord en ingenaaide stormbandclips.

" "Mijn vrouw en ik kamperen al 45 jaar, waarvan 43 jaar met caravans en 2 jaar met een camper.  Onze laatste caravan (TEC) kochten wij bij de fa. Van Voorthuizen. Wij kregen een goede prijs voor onze caravan en de service was prima. Verleden jaar besloten we, gezien onze leeftijd, over te gaan op een camper. Bij Van Voorthuizen stond een TEC-camper uit 2004. De proefrit verliep gunstig en we rijden er al 2 jaar, als tweede eigenaar, zonder mankementen mee rond. De keren dat er kleine problemen waren, werden die tot onze volle tevredenheid opgelost. We hebben langzamerhand ervaring opgedaan met verschillende caravandealers. Hoewel we bij de meeste voorgaande dealers doorgaans  niet te klagen hadden, zijn we over deze dealer zeer tevreden! Kortom, wij kunnen deze firma van harte aanbevelen wegens: 1.de vakkennis 2. de correcte behandeling en vriendelijkheid 3.de prijs/kwaliteit-verhouding.  "

Drs. J. Schipper.
Caravancentrum van Voorthuizen
De Hooge Hoek 1
3927 GG Renswoude
Tel. 0318 57 1364
Email. info@vanvoorthuizen.nl

© 2009 - 2018 by Trilectica Internet Solutions. Alle rechten voorbehouden.