Bürstner


Met ingang van modeljaar 2016 zijn wij dealer/importeur van Bürstner Caravans geworden. Bürstner is een Duitse kwaliteitscaravan en behoort net als LMC tot de Erwin Hymer Group. Bürstner heeft een eigen fabriek in Kehl Duitsland. Binnenkort kunt u meer informatie verwachten over Bürstner caravan op onze siteBürstner Premio

De Premio is een echte bestseller. Hij combineert alle voordelen van een moderne caravan met een buitengewoon attractieve prijs-kwaliteitsverhouding. In totaal 7 indelingsvarianten bieden voor iedereen wat wils - van compacte caravan voor twee, via de familie caravan tot ruimtewonder met tot 6 slaapplaatsen. 


Allen bijzonder gunstig in aanschaf - en allemaal zo geconcipieerd dat u zich grenzeloos op uw gemak voelt.

Bürstner Premio Plus

In de Premio plus verbindt zich maximale ruimteeconomie met compacte afmetingen. Mogelijk wordt dit door het unieke hefbed-principe, dat men zo alleen in Bürstner Caravan vindt. Een optimale combinatie voor gezinnen waar iedereen zijn eigen zone wil hebben.

De drie-kamer woning met keuken en bad. Veel kiene ideeën en de enorme reserves voor belading hebben deze caravan tot bestseller gemaakt. 

Bürstner Averso

Haal meer uit uw vakantie. Met de nieuwe Averso worden alle wensen vervult, want de middenklasse caravan overtuigt al op het eerste gezicht met elegant design en scoort met zijn luxe standaard uitrusting. 

Moderne opbouwtechnologie met GFK-dak of nieuwste veiligheidstechniek met zelfstellende remmen maken de Averso tot een echte Bürstner. 

Met in totaal 10 indelingen biedt de Averso talrijke inrichtingsmogelijkheden en veel kwaliteit voor een attractieve prijs.       


Bürstner Averso Plus

Averso plus – wat de naam belooft, dat houdt de moderne caravan en biedt zelfs nog meer. Het unieke hefbed principe, dat men alleen bij Bürstner vindt, maakt het mogelijk. Want daarmee heeft u twee extra slaapplaatsen, die in een handomdraai in het plafond verdwijnen. Dat creërt ruimte voor meer plaats binnen. 

Maximale ruimte-economie met tegelijkertijd compacte afmetingen - en zo geringer gewicht dan bij vergelijkbare caravans.      

"   Naast de aanschaf van enkele nieuwe caravans bij jullie, zijn we ook altijd erg goed en prettig geholpen voor wat betreft onderhoud en waar nodig soms reparatie. Maar bovenal hebben we ervaren dat service bij jullie heel hoog in het vaandel staat en dat gepaard aan goed vakmanschap. "

Nel Ykema en Joop Velders..
Caravancentrum van Voorthuizen
De Hooge Hoek 1
3927 GG Renswoude
Tel. 0318 57 1364
Email. info@vanvoorthuizen.nl

© 2009 - 2018 by Trilectica Internet Solutions. Alle rechten voorbehouden.